Doorgaan naar content
Vanderkamp
Foto van collega van Vanderkamp Pompen die een buit aansluit op locatie.

Tijdelijke en veilige pomp oplossingen voor aannemers

Bouw & Infra, Grond- Weg- en Waterbouw.

Bjorn Jacobs van Pannekoek GWW B.V. vertelt over zijn samenwerking met Vanderkamp pompen. Pannekoek GWW B.V. huurt pompen bij Vanderkamp.

Pannekoek GWW werkt regelmatig samen met Vanderkamp Pompen. En dat bevalt goed. “Projecten worden op een gestructureerde manier aangepakt, waardoor de verwachtingen duidelijk zijn. Bovendien is het materieel altijd schoon en netjes onderhouden”, aldus Bjorn.

Bjorn Jacobs Projectleider, Pannekoek GWW B.V.
Logo Pannekoek.
Ook deze organisaties hebben tevreden gebruik gemaakt van onze diensten
Logo van GW Leidingtechniek BV. Logo Pannekoek. Logo Van Heteren.

Wij werken duurzaam en flexibel

Hoe meer we vooruit denken, des te beter zijn we in staat tijdig in te spelen op veranderingen. Watermanagement kent vaak geen standaardoplossingen. Het is belangrijk om mee te bewegen en te anticiperen om altijd de juiste oplossing te bieden.

Zo passen we de techniek toe

Wij maken gebruik van slimme technieken en kijken altijd of een oplossing efficiënter kan. Hierdoor boeken we duurzame resultaten. Onze inzet is vaak tijdelijk, maar op lange termijn maakt het een groot verschil voor mens en klimaat. Circulariteit is ons uitgangspunt en we werken zoveel mogelijk elektrisch of met schone energiebronnen.

Foto van bouwplaats in Ede bij het station waar een tunneldeel werd gebouwd. Vanderkamp plaatste een bak met pompen voor Van Kessel om het water over lange afstand weg te pompen.
  • Foto van Berry Boxem bij Vanderkamp Pompen in Zwolle die aangeeft dat er nog maar een klein stukje nodig is om een buis aan te sluiten.
  • Arjan Huisman van Vanderkamp Pompen sluit een pomp aan om te hijsen.
  • Foto van schoonmaken pomp bij Vanderkamp pompen aan de hoekerweg 1 te Zwolle.
  • Foto genomen tijdens de aanleg van Fase B in IJmuiden. Waar Vanderkamp de grootste tijdelijke pompinstallatie ter wereld bouwde.
  • Project lead Berry Boxem installs the PLC.
  • Woerden pompen voor de tijdelijke bypas voor de RWZI.
Collega's vanderkamp hebben plezier bij IJmuiden project grootste tijdelijke pompinstallatie ter wereld van Vanderkamp.

Onze manier van werken

Wij worden uw partner tijdens projecten. Wij denken mee, begeleiden het gehele proces en schakelen snel. Op een aparte pagina leest u hoe wij te werk gaan.

FAQ

Wij krijgen heel vaak vragen of wij iets voor een aannemer kunnen betekenen. Hieronder een greep uit vaak gestelde vragen.

Is het mogelijk om leidingwerk/pompen/onderdelen in te kopen bij Vanderkamp of is het uitsluitend huur?

99% van wat we doen, is verhuur. In enkele gevallen kunnen we in overleg een koopovereenkomst sluiten. Neem voor vragen hierover contact met ons op.

Kan Vanderkamp ook beveiliging regelen?

Uiteraard kunnen we dat voor u regelen. Dit nemen we dan mee in onze offerte.

Kan Vanderkamp ook een noodplan maken voor calamiteiten?

Dit is mogelijk. Wij schrijven voor u een op maat gemaakt noodplan waardoor de engineering vooraf al is uitgewerkt. Deze heeft u dan op de plank liggen en in geval van nood hoeft u alleen maar te bellen. Dat is snel schakelen!

Kan Vanderkamp ook hevels maken?

Dat kunnen wij zeker!

Kan Vanderkamp ook pompen met een kleine capaciteit leveren?

De kleinste pompen die Vanderkamp aanbied kunnen 10 kuub water verpompen.

Wat voor huurperiodes kan Vanderkamp aanbieden?

Vanderkamp kan zowel voor korte als voor lange huurperiodes aanbieden. Kijkend naar de huurperiodes die gangbaar zijn specificeren we projecten van <2 weken, 2-8 weken, 8-16 weken, 16-26 weken en > half jaar.

Staat uw vraag er niet tussen?

Vraag een offerte aan

Heeft u een uitdaging die u graag met ons samen aan wilt pakken? Vul dan dit formulier in zodat we u snel kunnen helpen.

Spoed?

Heeft u een urgent waterprobleem? Wacht niet langer, wij staan klaar om u te helpen.