Doorgaan naar content
Vanderkamp
Arjan Huisman van Vanderkamp Pompen sluit een pomp aan om te hijsen.

Onze manier van werken

Wij worden uw partner tijdens projecten. Wij denken mee, begeleiden het gehele proces en schakelen snel. Op deze pagina leest u hoe wij bij geplande projecten te werk gaan. Uiteraard is maatwerk altijd mogelijk.

Inventarisatie

Wij zijn een familiebedrijf met gepassioneerde medewerkers. Onze specialisten denken intensief mee, nemen het voortouw, zijn bereikbaar en bedenken de juiste oplossing.

Collega van Vanderkamp Pompen Marco Wesseling houd drone die vaak tijdens werkzaamheden van Vanderkamp worden gebruikt vast.

Plan van Aanpak

Wij maken gebruik van slimme technieken en kijken altijd of een oplossing efficiënter kan. Hierdoor boeken we duurzame resultaten. Onze inzet is vaak tijdelijk, maar op lange termijn maakt het een groot verschil voor mens en klimaat. Circulariteit is ons uitgangspunt en we werken zoveel mogelijk elektrisch of met schone energiebronnen.

Op de foto een tekenaar voor Vanderkamp Pompen aan de slag met het intekenen van het plan voor de klus in IJmuiden. De grootste tijdelijke pompopstelling ooit gemaakt.

Uitvoering

U wilt zich als opdrachtgever niet druk maken over water dat niet goed wordt weggepompt tijdens uw werkzaamheden. Techniek zit in ons DNA. Wij vertrouwen op onze technische kennis en ervaring, maar weten ook dat de toekomst meer vraagt. Daarom hanteren wij altijd de nieuwste technieken om onze services, installaties én mensen verder te ontwikkelen. Veiligheid staat altijd voorop! Wij zijn VCA** en ISO 9001:2015 gecertificeerd en hebben de Safety Culture Ladder geïmplementeerd. Waarmee u er vanuit kan gaan dat de werkzaamheden door ons goed worden uitgevoerd.

Foto van bouwplaats in Ede bij het station waar een tunneldeel werd gebouwd. Vanderkamp plaatste een bak met pompen voor Van Kessel om het water over lange afstand weg te pompen.

24/7 monitoring

Tijdens de verhuurperiode kunnen wij op afstand onze pompen monitoren en waar
nodig bedienen. Wij ontzorgen u compleet en staan 24 uur per dag voor u klaar.

Foto van een elektra kast van Vanderkamp Pompen.

Evaluatie

Het is belangrijk om ieder project goed te evalueren. Dit doen we samen. Juist vanwege de toenemende complexiteit van watervraagstukken is innovatie enorm belangrijk. Wij investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling. De evaluaties van onze projecten spelen hierin een belangrijke rol.

Hielke Werkman in overleg bij Vanderkamp Pompen.

Spoed?

Heeft u een urgent waterprobleem? Wacht niet langer, wij staan klaar om u te helpen.