Doorgaan naar content
Vanderkamp
Containers van Vanderkamp bij Roosendaal.

Wat is de aanleiding van dit project?

Waterschap Brabantse Delta werkte aan de renovatie / vernieuwing van de afvalwaterpersleiding (AWP). Ze pakken de AWP aan om ervoor te zorgen dat rioolafvalwater in West-Brabant ook in de toekomst veilig vervoerd en gezuiverd kan worden. Meer hierover is te lezen op de website van Waterschap Brabantse Delta. Waarop ook een mooie foto van Vanderkamp te spotten is. Zie jij hem?

Wat doet een afvalwaterpersleiding?

De afvalwaterpersleiding verzamelt het afvalwater van huishoudens en bedrijven van 35 dorpen en steden in West-Brabant. En loopt van industrieterrein Moerdijk naar de rioolwaterzuivering in Bath. Al dit afvalwater wordt gezuiverd in Bath en daarna teruggegeven aan de natuur (via de Westerschelde).

Welke rol speelde Vanderkam in dit project?

Een uitdagend project dat we mogen uitvoeren voor Waterschap Brabantse Delta, in samenwerking met GMB, Hoppenbrouwers Techniek B.V., Royal HaskoningDHV en Pentair Fairbanks Nijhuis.
Na een voorbereidingstijd van 2 jaar is voor ons het "echte" werk begonnen en draait onze eerste tijdelijke pompinstallatie in dit project bij pompstation Roosendaal. 

Project van Vanderkamp voor Waterschap Brabantse Delta bij Roosendaal.

Wilt u graag meer weten?

Rick van der Kamp CEO
Rick van der Kamp Vanderkamp Pompen.

Spoed?

Heeft u een urgent waterprobleem? Wacht niet langer, wij staan klaar om u te helpen.