Doorgaan naar content
Vanderkamp
Samen met onze partner Tech-Pomp heeft Vanderkamp Pompen in Opole bij de elektriciteitscentrale een pomp-set geleverd en aangesloten. Hier zijn de besturingskasten te zien.

Voor de elektriciteitscentrale in Opole (Zuid-Polen) hebben we met onze samenwerkingspartner Tech-Pomp een pomp-set geleverd die een deel van de centrale van koelwater voorziet. Het gaat om een set van twee hogedrukpompen, type Hidrostal I-10K, samengebouwd in één container. Eén pomp is operationeel, de andere is de reserve pomp.

Het gevraagde werkpunt was 1300 m3/h bij 40 meter opvoerhoogte. De pompen zijn elektrisch aangedreven en worden met frequentie omvormers aangestuurd. Ook het leidingwerk en de elektrische kabels waren onderdeel van onze opdracht.

Samen met onze partner Tech-Pomp heeft Vanderkamp Pompen in Opole bij de elektriciteitscentrale een pomp-set geleverd en aangesloten. Hier is het leidingwerk te zien.
Samen met onze partner Tech-Pomp heeft Vanderkamp Pompen in Opole bij de elektriciteitscentrale een pomp-set geleverd en aangesloten. Hier een aanzicht van de pompcontainer naast de centrale.
Samen met onze partner Tech-Pomp heeft Vanderkamp Pompen in Opole bij de elektriciteitscentrale een pomp-set geleverd en aangesloten. Dit zijn de twee hogedrukpompen, type Hidrostal I-10K, samen gebouwd in één container.

Wilt u graag meer weten?

Gert Oudenampsen Werktuigbouwkundig engineer
Gert Oudenampsen.

Spoed?

Heeft u een urgent waterprobleem? Wacht niet langer, wij staan klaar om u te helpen.